Чалга дивата Камелия беше обилно "насолена" от потребители в мрежата след поредната си порция уж горещи фотоси. Както знаем, преминалата 50-така певица отдавна е дошла до гуша дори на някои от верните си почитатели с това, че не спира да се показва без дрехи.

Потребителите са на мнение, че това най-малкото не подхожда на възрастта й, а и също така е нетипично за сериозно обвързана и щастлива с мъжа си жена, за каквато Камелия има претенции.

В жегите Ками се пускаше дори дибидюс, а сега, когато вече есента потропа на вратата, отново се пусна като изкусителка, само с една наметната отгоре си риза. Това разсмя едни и направи доста духовити други, които й захапаха в нета.

"Ками, Ками, какво става с теб, бе?! Че си в криза на възрастта е ясно, но като гледаме, все повече си мислим, че Цветин май е спрял да те ощастливява редовно. Що така?! Не го ли провокират и него вече художествените ти фотосчета?!", бъзикат я в мрежата.

А по-сериозните са категорични, че ако са на мястото на Цветин отдавна да са си поговорили сериозно с половинката. "В крайна сметка никой мъж не е ОК с това жена му да се показва все едно е за продан", коментират те.