Емануела мина 40-така, но си остана една от най-красивите родни чалга певици. Екзотична, със зелените си очи и палаво излъчване, тя определено имаше таланта да пали само с появата си. Е, до снощи!

До снощи, когато се появи на поредното си участие в чалга клуб, но този път феновете й останаха потресени от промяната във визията й, която е очевидна. В тялото Емито си е наред - нито напълняла, нито по-изваяна, просто същата. Късата бяла рокличка й стоеше добре, а балконите дори изглеждаха с една идея по-напращели.

Фенове в потрес: Какво направи с хубавата Емануела?!? (певицата шокира със загрубяла и повехнала визия - СНИМКИ)

Проблемът обаче беше в главата й, която е видимо променена. Емануела изглеждаше рязко повехнала и някак загрубяла. От нежните й черти сякаш нямаше и помен, а неколцина дори я сравниха с женствено момче.

Фенове в потрес: Какво направи с хубавата Емануела?!? (певицата шокира със загрубяла и повехнала визия - СНИМКИ) - Снимка 2

Косата също си заслужи критиките, защото този цвят, който е избрала, може и да е най-хитовия в момента на света, но я състарява с едно десетина години. Категорично!

"Кога ще се осъзнаят тези кухи лейки певачките и ще започнат да се съобразяват с това, което им отива, а не с това, което се е казало, че е модерно?! Ама като й е толкова онова в главата... То и устата само като й погледнем - мекица! Преди каква беше нежна и красива, а сега прилича на някой от новите полове", хранят я стабилно в нета.