Поредният шоков удар в мрежата дойде от... ами то е ясно от кого - от Андреа, разбира се. Кой, ако не тя, не спира да буни духовете и основно да става за смях с усърдно обработените си фотосесии?! Тя и самата Деси Фотосесията няма толкова, колкото Андрейка.

Фенове в потрес: Андреа си е оперирала... "котето"! (шокира с "набъбнал" кадър - СНИМКА)

Тук обаче темата е друга. Знаем, че бившата Пулевица редовно сваля към 20 кила от теглото си чрез фотошоп, знаем и че се подмладява в лицето с него, знаем, че изобщо няма прилика между реален и виртуален образ.

Този път обаче Андреа навря в очите на потребителите нещо, което ги втрещи. А именно - странно набъбнало и подчертано "котенце", за което всички се хванаха. Релефът в долнището на банските на Андреа е толкова голям, че болшинството от потребителите са убедени, че тя е лягала под ножа за интимна операция.

Както знаем, напоследък те са хит като хирурзите гарантират, че хем ще ти разкрасят най-милото, хем няма да имаш проблеми след това в леглото. "Много жени идват да си оправят тези части, а после дори изпитват още по-голяма наслада с мъжете си", беше обяснил наскоро пластичен хирург.

Дали Андреа се е подложила на подобно чудо, или просто и тук е играл фотошопът, засега остава мистерия. Ще видим по-нататък, при следващите фотосесии.