Дори най-върлите фенове изпаднаха в отчаяние от Галена

Топ певиците на „Пайнер“ посегна дори на сина си. Те са отвратени с това, което смядовката прави с шестгодишното си момче.

Певицата пусна в мрежата клипче, на което голямото й момче държи микрофона и пее песен на Фики Стотаро.Александър няма и шест, но вместо да знае неща, подходящи за възрастта му той пее с цяло гърло „Хилурони, силикони, всяка вечер на купони“.

Деца, на неговата възраст знаят наизуст стихотворения за националната ни гордост или приказки, а той припява скандалния текст отсега. Не ни се мисли какво ли ще се случи, когато порасне с някоя и друга годинка или влезе в тийнейджърската възраст, притесняват се фенове.

„Много те харесвам Галена. Но това, което правиш с малкия си син е скандално. После се чудим защо децата ни правят разни грозни неща. Все пак ще те докладвам, където трябва“, озъби й се в нета дългогодишен фен на фолкаджийката.

Той не е единствения последовател, който реагира така яростно на въпросното видео. Под него негативните коментари заваляха като лавина, а „топката“ остава в градината на поп фолк дивата. Мнозина съветват Галена да си направи сериозна ревизия на възпитанието на децата си, за да не бере след време големи ядове.