Планета ТВ е шашма и измама

Музикалният канал Планета ТВ не отразява реално зрителския вот и не зачита волята на народа. Това твърдят потребители на Фейсбук и сочат измамите на медията. Според възмутените зрители на чалга канала там се въртят много пари и заради това класациите не са истински, а купени.

Такова е първото място на Галена, която от седмици е на върха на класациите в Планета ТВ. Според будните фейсбукари Галена не е там поради гласовите си данни, а заради парите на богатия си съпруг. Пачките на Гален изтиквали Галена нагоре. Голям процент от потребителите на социалната мрежа са категорични, че смядовката пее фалшиво, а при участията й влиза в играта и плейбека, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_331508" align="alignright" width="200"]Галена е атакувана заради пеенето си Галена е атакувана заради пеенето си[/caption]

Дори двете й хитове песни, едната в дует с Фики Стораро били крадени, възмущават се феновете. Те сочат, че парчетата й, с която „избива рибата” „Боже прости” и „Хавана тропикана” са нова версия на стара циганска и гръцка песни.Взривът във Фейсбук заплашва да се превърне във вулкан. Все повече зрители се кълнат, че ще отсвирят Планета ТВ заради мръсните и подмолни игри за пари в него, четем още от заплашителните коментари, прочете и Kluiki.bg.

Не само песните на Галена и Фики, които двамата се дерат да докажат, че са авторски възмущават аудиторията. Бдителните фенове открили още една шашма в Планета ТВ. Те обясняват, че Теди Александрова, която също като Галена е на върха на класацията, си купува лидерското място с пачки. Те я обвиняват и в още една измама. Според тях песента, с която Теди бори конкуренцията в Планета ТВ е на позабравената певица Гергана. Барбито на поп фолка дори имало авторски права над нея, но това не попречило кражбата да стане факт.

Заради нечестните игри Планета ТВ дори по забутали певици като Джена и една от най-вървежните Преслава в ъгъла.За доказателство сочели други поп фолк канали, където Преслава оглавява първите места вече месеци наред.