Мария Илиева винаги се е радвала на фенската любов

Певицата очарова меломаните с таланта си, а и често участва като жури в различни музикални формати. Тя вече е майка и има две деца от различни бащи. Дори се говори под сурдинка, че от бизнесмена Александър Междуречки, с когото живеят на семейни начала, иска да го дари с още едно дете.

Дори и след скандала с рапъра Наско Колев, певицата обаче не е получавала такъв яростен хейт, както сега.

Поп дивата не е от много активните в социалната мрежа, затова тази нейна снимка не само изненада, ами и получи яростен отпор от най-върлите й последователи.

На нея Мария Илиева е направо неузнаваема. Тя е с коренно различни прическа и визия, в скута си държи малко кученце померанче, а наоколо са знамената от София прайд.

Именно тези фотоси предизвикаха бурни дискусии в мрежата. От тях става ясно, че певицата подкрепя хората с различна ориентация. А под снимката си тя само е написала: „Любовта си е любов!“, без никакви обяснения повече.

Разбираемо, една част от феновете си я подкрепиха, докато друга й се нахвърлиха бясно.

„Копаеш дъното! Загуби ме завинаги“,“ Не съм очаквала! Тотално разочарование“, „ Срам! Изпълнители като теб трябва да бъдат бойкотирани“, са само част от негативните коментари,заради подкрепата на звездата към участниците в прайда.

Източник: Crimesbg.com