Преслава и Галена предизвикаха война между феновете

Поп фолк дивите Преслава и Галена сътвориха виртуален двубой в социалната мрежа между най-върлите си почитатели. А феновете се изпокараха до кръв, разбира се виртуален, заради своите фаворитки.

Причината е предстоящите награди на димитровградската компания „Пайнер” за „Певица на годината”. Все по-упорито се въртят имената на двете най-вървежни певици Преслава и Галена. Оборотните чалга изпълнителки предизвикват все по-ожесточени битки във Фейсбук, а феновете са безпощадни заради своите фаворитки. И в двата лагера са настръхнали помежду си, и никой не отстъпва и на йота от решението си коя от двете фолкаджийки е по-достойна за нашумелия приз, пише "Блясък".

Противниците на Галена са убедени, че тя не може да пее пред публика. Спасява я единствено плейбека, когато е на живо участие. Затова жената на вафления бос разчита единствено на предизвикателното си облекло, на ексцентричните си задявки с публиката и най-вече с мъжката половина на клиентите в нощните клубове, както и на шеметните си изяви. Което отклонява вниманието от гласовите й възможности и ги насочва към предизвикателната й визия, научи Kluiki.bg.

[caption id="attachment_335177" align="alignright" width="300"]Преслава и Галена предизвикаха война Преслава и Галена предизвикаха война[/caption]

Тези, които подкрепят Преслава твърдят, че тя е най-достойна за наградата, защото има много нови песни и клипове, изключително работлива е, не е толкова показно разголена по участия, пее уникално и умее да се държи добре пред публика. В нейното пеене няма фалш и измама, а хитовите й парчета са безброй. Това, че се котира и е вървежна показват многобройните й оферти за участия не само у нас, но и в чужбина, вадят доводи в нейна защита ревностните й фенове.

Почитателите на Галка пък не спират да коментират, че тя единствена прави най-яките парчета и клипове, с които направо вкарва в „малкия си джоб” останалите. Факт е, че тазгодишната певица за 2014 година ще бъде избрана между Преслава и Галена. Спрягат се също имената на Анелия и Джена. Преслава и Галена обаче не са очаровани от ожесточената война на феновете си в социалната мрежа. Много пъти двете фолкаджийки призовават почитателите си да спрат с тези люти спорове и да запазят добрия тон помежду си.