Ритонците предизвикаха взрив от коментари в мрежата, какъвто не бяха и сънували от участието си в Брадъра насам. Помним как тогава те се прочуха със скандалите, които вдигаха - особено Здравко с обидите си към Кичка.

Той обаче не пестеше викове и крясъци и към собствената си жена - Катя, която замазваше положението с обяснения, че видиш ли, той просто си бил такъв - по-темпераментен и чувствителен.

Затова и потребителите днес изобщо не се хванаха на дитирамбите за невижданата романтика, в която продължавали да живеят двамата след толкова десетилетия брак.

"Здравко е прекрасен. Той винаги, всяка сутрин без изключение, ми поднася закуската в леглото. Тя включва пълнозърнест кроасан, горещо кафе и една прекрасна роза. Не пропуска", похвали се Катя Михайлова. На което обаче повечето не повярваха.

"Носил той... Хайде стига си правете реклами, на които никой не вярва. Да, паснали сте си, живеете сговорно, работите заедно, но няма идиот, който да не знае, че още след петата година от брака идва ред на рутината и навика. Кого заблуждавате?!", смигват потребители в нета.

Разбира се, двамата изпълнители не отговориха на съмненията им, надявайки се все пак да се намерят неколцина непоправими романтици, които да се вържат на историята. Дали ще стане така обаче, едва ли...