Феновете се отвратени от ергенът Виктор

С всеки изминал ден недоволството срещу мускулестия мачо нараства, като лавина. Неговият профил се превърна в рекламна агенция, където бъка от всичкология. Които бившият гребец търгува срещу купища пари, без да подбира  и без да се интересува от това, кой го копира.

Последното фото на набедения инфлуенсър буквално взриви мрежата. На него Викторчо рекламира торта на известна марка сладкарска верига.

„Ама ти продаде душата си за пари. Нали пееше доскоро за здравословното хранене. Кълнеше се, че хапваш сладко само веднъж в годината, на рождения си ден. И на Нова година“,“ Сега рекламираш торти и енергийни напитки. Твои са думите да не ги пиете, защото съдържат минимум 15 лъжички захар. А прекомерната употреба на  сладко води до рак, тежки болести, възпаления, дехидратация и какви ли не вреди за здравето. А сега, за пари, бълваш ли бълваш „ползите“ на тези опасни и „вредни“ продукти за подрастващите“,

„Рекламираш вредни храни и напитки, и какви ли не гадости, само за да напълниш джоба си. Все пак най-голямата ти аудитория са от тийнейджъри. На това ли ги учиш.“, попиляха го в социалните мрежи.

Феновете съветват Виктор Стоянов да спре да е всеяден. Иначе в скоро време ще има отлив от профила му и платените му реклами, предупреждават го те.