Нещо наистина ужасно се случва с певицата Преслава!

Дали славата или недоспиването, както и желанието да има и заграби повече, но нещо ужасно витае около поп фолк дивата Преслава. Изпълнителката на „Водка с утеха” сериозно е загазила.

Феновете на Преслава се чудят и се безпокоят за нейното физическо здраве и оцеляване. Наскоро при нейно участие в клуб в Кърджали стоящите по-близо до певицата не само успели да видят, но и да щракнат белия прах, който се подавал издайнически в една от ноздрите й.

[caption id="attachment_318200" align="alignright" width="300"]Преслава все повече обезпокоява своите фенове Преслава все повече обезпокоява своите фенове[/caption]

Дали обаче това е наистина някакво упойващо вещество или спрей против хрема, не може да се установи с прецизна точност, пише HotArena.net.

Горещият слух обаче носи, че певицата все по-често посяга към забранените вещества. Според запознати, тази била и една от причините родената в Добрич пайнерка да отслабне за кратко толкова драстично, все едно е болна от анорексия. Но Преслава загуби не само сладката си пухкавост, но и цялата й визия тотално се промени, припомни Kluiki.bg.

Тя не само изтри от себе си здравословния си вид, но и цялата изглежда някак си изпосталяла, измъчена, сива и не на себе си. Нито уникалната козметика, нито пластичните интервенции, нито здравословните храни, с които обяснява Преси, че се храни и затова слабее не могат да прикрият факта, че поп фолк дивата най-вероятно посяга към вредности, забранени от закона.

Твърди доказателства в тази насока няма, но според столични бръмчалки двамата с колегата си Константин взимали от веществата преди участия, като се криели из тоалетните. Според други слухове вървежната певица си сложила изкуствени зъбни импланти, тъй като зъбите й били изпадали пак поради тази причина.

Коя е истината обаче оставаме на читателите на преценят. Така или иначе здравето и живота си е неин. Но въпреки правото на всеки да живее така, както му харесва, почитателите на Преслава са силно обезпокоени за своята любимка и се надяват това да са само поредните слухове.