Коцето минава всякакви граници

Певецът не се съобразява нито с това, че наранява съпругата си, нито че е баща на пораснали деца.

Той вилнее като разгонен бик, потресени са свидетели на случката.

Вероятно скандалното видео е снимано в дискотека, където фолкаджийката е имал участие. На него поп фолк изпълнителят лъсна на клипче в Тик-ток, където е изпаднал в екстаз от огромните бомби на негова фенка. Буквално е в делириум, като с невероятно удоволствие размята нагоре-надолу пищния бюст на момата, вижда се на клипчето.

Тя изглежда е негова фенка и примира в прегръдките на ненаситния певец.

Фенове към жената на Коцето: Озапти разгонения си мъж!(Брутални снимки)

„Гледай тази мамина душица. Може ли да си накърми децата, бе братле“, пита разгонения чалгар към авера, който снима бруталното видео.

Видеото е пуснато в мрежата само седмица, след като той отново сластно облизваше устни по друга гърла, Ивка Бейби. Във видеото в Инстаграм първото нещо, което обема вниманието, са щръкналите зърна на водещата.

Фенове към жената на Коцето: Озапти разгонения си мъж!(Брутални снимки) - Снимка 2

При тази гледка Коцето буквално пощурява, като издава ръмжене и несвързани звуци, като на див звяр. Безсрамно, във видеото водещата направо пита певеца кога ще й изнесе частен концерт на пиано. Той отговаря похотливо, че знае, че е инструменталистка и иска първо да му „посвири на дудук с два меха“.

„Наде, озапти разгонения си мъж!Няма срам! А и как ще реагират децата ви на тази пошлост“,потресени са фенове на Коцето.

Източник: Лупа.бг