Таня Тончева и Сашо Кадиев се събраха

Водещият и моделката бяха заедно да изпратят за първия учебен ден дъщеричката си Катерина. Денят мина с много танци, музика и веселие. Сладураната изцяло прилича на артистичната си баба Катето Евро, коментират очевидци.

Като нея то било лъчезарно, артистично и много усмихнато. Освен малката ученичка, на фотосите впечатление прави и бившата му жена Таня Тончева.

Феновете са убедени, че тя в пъти превъзхожда по външен вид новата на Сашко-Ивелина Чоева. Въпреки че е по-млада от нея, в мрежата са категорични,че Таня е много по-красива от новата на Александър Кадиев.

Освен красиво лице, Таня има и добра душа. Въпреки че не спира да хвали новата си и да каканиже, че за първи път обича истински, Таня не му се сърди и не забрани на щерка си да се вижда с баща си. Напротив, тя, той  и новата му дори летуваха заедно на караваните на Таня Тончева, които са морския й бизнес.

Стана ясно, че Таня се грижела всеотдайно за уюта в дома им и въпреки че Сашо не се включвал в домакинската работа, тя го търпяла, когато вечер до късно щракал любимите си компютърни игри.

„Сашо, къде си гледал?“, „Полудувай ,полудувай, пък си върни Таня“,“Такава жена, като майката на дъщеричката ти, не е за изпускане“, са само част от коментарите на феновете под фотосесията на Таня, Сашо и дъщеричката им Катя.