Певицата на Слави Трифонов - Невена Цонева или се гримира сама, или е попаднала на гримьор, който искрено я ненавижда. Но май истината ще се окаже в първото предположение, защото в противен случай тя би уволнила некадърника на мига. Това коментират потребители в мрежата, след като от години певицата от Севлиево се появява в потресаващ вид на сцената, а и в мрежата.

Работата е там, че за Невенчето няма сезони, няма модни тенденции, няма нищо подобно. Тя си е обилно наплескана винаги и особено в очите, които изглеждат потресаващо. Виждате сами - изкуствени мигли, но от тези, които стоят възможно най-фрапантно, ярки и обилно намазани сенки, както и също толкова ярко нарисувани вежди.

"Не че нещо, ама ние така се гримирахме в зората на поп фолка, когато завършвахме училище. Страшна гледка бяхме! Но кои години са сега, а Невенка си е останала с чалъма оттогава - него си знае, него си ползва. То не е и виновно само момичето, но няма ли кой да й каже?! Един куп гримьори имат в предаването, а и мъжът й не е беден, да й намери поне един специалист, който да я вкара в час", коментират в нета.

Явно обаче това си е приумица на самата Цонева, която си се харесва така и за нищо на света не иска да променя стила си. Кой знае - може да има мания, че очите й ще изглеждат твърде малки иначе... Важното е, че мъжО й си я харесва.