Глория ще удари 50-така тази година, но се държи така, все едно годините за нея вървят назад, а не напред. Като се започне с жестоко фотошопираните й снимки, милион корекции и се свърши с факта, че забърса младок, който е долу-горе набор на дъщеря й.

Знаем, че баба Гло (а тя наистина е баба, защото има внучка) е хлътнала като пубертет по жребчето Добромир Добрев, когото разкарва като панаирджийска мечка по света и у нас, барем я видят повече хора и си кажат - лелее, колко е млада още...

Фенове към Глория: Тук като те гледаме, нЕма да се свариш у първата вода... (ШОК СНИМКА на застаряващата певица)

Е, да, ама йок! В мрежата се появи снимка, която вдъхнови мнозина да си кажат реалното мнение за Глория, а то бе такова, че сме сигурни - няма да й се понрави. На фотото, което също е минало през фотошоп - то други снимки не се и качват по нейни фен страници, си личи реалната възраст на чалгарката и това, че колкото и да се прави на момиченце, уви, не се получава.

От кадъра ни гледа видимо зряла жена с доста измъчено от пластики лице и с огромни джуки, от които долната аха да окапе от хиалурон. Да не говорим за баналната нацупена физиономия и издадените напред като на патица устни... Абе, смешна картинка.

"Така като те гледаме, хич нЕма да се свариш у първата вода, какеее... Къде се резилиш с това момченце Добрито, ами не си хванеш един улегнал мъж, да ти пасне поне", попиляха я потребители.