На какво ли не са готови някои хора, за да получат поредните си от три до пет минути слава?! Това се питат или по-скоро питат Джулиана Гани потребители в нета, станали свидетели на това как тя показа в ефир новороденото си бебе.

Едва три дни бяха минали от раждането, когато Ганито се изтипоса пред камерите за предаването на Гала. Все едно не е родила нашенска силиконка, а Кейт Мидълтън... че и включване с лекарката на Джулката имаше - да обясни жената как преминало всичко. Да е здраво и живо бебето на бръмчалката, но в нета скочиха бесни.

"Как може да правиш това с новородено и то твоето бебе?! Не си ли чувала, че децата не се показват, дори не се загатва за тях със снимки, до 40-ия ден?! Най-малкото от суеверие, но и защото това е твоето беззащитно бебе. Но какви ти дни, ти още утре ще го нахендриш за фотосесии, щото трябва да гушнеш парите, но и най-вече популярността. Срамота, Гани! Но какво ли друго сме очаквали от теб", коментират родители в мрежата.

А други веднага напомнят, че след раздялата си с Илиян Найденов, Джулката на практика остави първия си син при него. Тя го вижда само по празници и чат-пат през уикендите, докато фитнес инструкторът се грижи за малчугана 24-7.

"Какво си помислихте, че с второто дете ще е различно ли?! Блажени са вярващите! За Гани е важен само един човек на този свят, че и на тази Вселена и това е самата тя", хранят я в нета.