Топ ясновидката Марияна Николаева живее в град Варна със семейството си, тя е омъжена и има 2 деца. Става известна, след като побеждава в риалитито Ясновидци.

Тя е участвала и в съревнованието Битва екстрасенсов, проведено в Украйна, където достига до 4-то място. Освен това тя участва и в множество съревнования с феномени от цял свят – Канада, САЩ, Великобритания, Казахстан и други. Пророчицата от Варна, както често я наричат мери сили с колегите си от другите държави в ТВ-предавания като Екстрасенси детективи, Екстрасенси водят разследване и други.

Тя споделя, че трагичното земетресение в Турция го е предрекла в нейните прогнози, а още преди около 10 години й е дадено свише. Николаева допълва, че въпреки информацията за предстоящото бедствие, то няма как да посочи точния момент.

Според нея такива бедствия предстоят в Казахстан и Индия. Отново не се ангажира с точен момент, но смята, че не е изключено да се случат още тази година.

Марияна Николаева смята, че има подземна река, която в древността е текла по нашите земи и дори по нея са плавали кораби. Твърди се, че Ванга е споделила пред Атанаска Стратева, че до 2050-та година Черно море ще стига до Шумен. Именно тази река е възможно да е видяла Петричката пророчица.

Николаева за съжаление предрича и земетресения в България, но според нея ще бъдат до 4-та степен по скалата на Рихтер. За сметка на това ще има повече наводнения.

Източник: blitz.bg

Феномен №1 у нас предрекъл земетресението в Турция, идват нови стихии, а в България ни очаква…