Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин безспорно имат огромна любов помежду си, но се оказа, че тя не е достатъчна!

Семейството на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева е любимо на мнозина и пред годините е накарало не един българин да повярва в любовта и в щастието между двама души. Това е така, защото близостта и обичта на двойката е безспорна. За жалост обаче, се оказа недостатъчна за нормалното продължение на съвместния им живот. Това разкриха близки до актьора Иван Ласкин.

Истината е, че преди няколко дни чаровната Алекс Сърчаджиева не издържала повече и хвърлила жестоката истина в лицето на любимия си. А тя е, че или нещата в ежедневието им трябва коренно да се променят, или бракът им може да се разпадне.

[caption id="attachment_339656" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин съсипан след ултиматума на Алекс Сърчаджиева[/caption]

Причина за ултиматума на Алекс Сърчаджиева е познатата до болка пристрастеност на Ласкин към чашката. Половинката му никога не е била и няма да бъде педант или моралист, но пиенето на мъжа й се отразявало все повече върху работата му, а оттам и върху доходите в семейството.

"Иван Ласкин е прекрасен актьор и това е безспорно. Истината е обаче, че заради алкохола, той губи много от шансовете си за изява и изкарване на пари. Вижте какво прави един Асен Блатечки - от постановка в постановка е. То не са спектакли, то не са филми и реклами. Но Асен умее да се контролира и никога не е изпадал в ситуациите на Ласкин", коментират източници от театралните среди.

Сега, когато красивата и талантлива Алекс Сърчаджиева вече била категорична, че иска да има и още едно дете освен сладката София, проблемът с финансите станал още по-наболял в дома им. Фактът, че този сезон няма да има шоуто "Денсинг старс", от което Алекс осигуряваше сериозна част от бюджета на семейството, нажежил допълнително обстановката и страстите.

"Алекс обича много Иван, но той трябва да се вземе в ръце. Ултиматумът й го съсипа, но тя нямаше друг избор, ако иска да го накара да се стегне и да се откаже от порока си. Лошото обаче е, че тези неща не се преодоляват лесно и затова близките им се тревожат много какво ще се случи с тях двамата занапред", споделят източниците.