Фаталната Миглена Ангелова с ново завоевание, може ли да се омъжи дамата в червено за пети път?!

Дамата, която има зад гърба си четири брака, четири деца и доста бурен личен, а и професионален живот, се коментира като възможна да се омъжи за пети пореден път, дочу Kliuki.bg. Така тя наистина ще се превърне в конкуренция на световните знаменитости по брой бракове.

[caption id="attachment_316024" align="alignright" width="300"]Фаталната Миглена Ангелова е с ново завоевание Фаталната Миглена Ангелова с ново завоевание[/caption]

Както се пише и в "За Жената", Миглена Ангелова е видяна наскоро в компанията на бизнесмен на средна възраст, който се забавлявал и разхождал из столицата с фаталната дама. След като свалиха предаването й от ефира на ТВ 7 и се разпространи слух, че там е въртяла любов с оператор, сега пък се заговори за друг мъж, въпреки че самата Миглена не го е потвърдила, нито отрекла.

[caption id="attachment_316026" align="alignleft" width="300"]На Миглена Ангелова може да не й върви в любовта, но пък тя не спира да рискува и да се влюбва На Миглена Ангелова може да не й върви в любовта, но пък тя не спира да рискува и да се влюбва[/caption]

Така или иначе самата дама беше казала, че след толкова неуспехи в брака, тя едва ли ще се омъжи отново, но пък дали съдбата няма друго предвид?! Едно е видно, Ангелова умее да увлича мъжете, независимо от тежкия си характер.

След дългото затишие около нея и кариерата й през последните години, сега с опита си да възвърне предишната си популярност от ефира на ТВ 7 и новостите в личния й свят тя пак успя да предизвика внимание.