Диляна Попова получи жесток удар и рухна в сълзи пред най-близките си хора!

Фатален за красивата Диляна Попова се оказа вчерашният ден 22 март. Младата майка окончателно изгуби този, на когото бе подарила сърцето си, а именно Асен Блатечки. Не, не мислете, че с актьора се е случило нещо лошо. Напротив - вчера той имаше рожден ден и дано да е жив и здрав! Празникът за него обаче се оказа кошмар за втората жена в живота му.

Защото въпреки очакванията на Диляна Попова, че Асен Блатечки ще прекара личния си празник с нея и малкия си син Борил, истината се оказа съвсем друга. Асен Блатечки дори не се появи при тях, това разкриха близки до манекенката, която прекарала целия ден в очакване, а накрая рухнала в сълзи.

[caption id="attachment_337791" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова цял ден очаквала Асен Блатечки да позвъни на вратата й[/caption]

Както можеше да се предположи, Асен Блатечки избра компанията на съпругата си Катерина Горанова и щерка си Катя, които му организираха невероятно тържество. На партито присъствали доста от приятелите и колегите на чаровника, но разбира се, Диляна Попова и малкия Борил не получили покана.

"Това е съвсем нормално. Как си представяте Катерина Горанова да кани на рождения ден на мъжа си неговата любовница. Ще бъде или върхът на абсурда, или върхът на лицемерието, а Катя не е нито едното, нито другото. Редно беше обаче след като отпразнува рождения си ден със семейството си, Асен да се отбие поне за малко в дома на Диляна. Но уви, това не се случи", разкриват източници, близки до нещастната Диляна Попова.

Нещо повече - хубавицата била приготвила подарък за бащата на детето си, но така и не посмяла да му позвъни по телефона, за да му честити. Страхувала се, че Асен Блатечки е в компанията на Катерина Горанова и не искала да става повод за раздори в семейството му, които после да се стоварят на нейната глава.

"Диляна Попова е момиче с класа. Хитринките и женските капанчета са й чужди, затова тя търпеливо очакваше Асен да се свърже с нея. Да, той най-вероятно ще я посети през следващите дни, но това не оправя нещата и не променя факта, че не успя да отдели и един час на самия си празник", коментират източниците.