Катерина Горанова сама си направи това, което и Диляна Попова не успя да й направи! Асен Блатечки объркан тотално

Идилията в събраното наново семейство на Асен Блатечки и Катерина Горанова е на път да се сгромоляса, но този път фатално. За това обаче актьорът няма никаква вина. Причината е в тотално необмисления ход на съпругата му, успяла да шокира собствения си мъж, разкриха близки до Асен Блатечки.

Припомняме, че той се върна при двете Катерини - жена си и щерка си, след като осъзна, че връзката му с Диляна Попова може и да е била страстна, но не е сериозна. Катерина Горанова привлече мъжа си обратно с единственото нещо, с което в момента е на път да го загуби, а именно свободата.

[caption id="attachment_340762" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки обожаваше Катерина заради свободата, която му даваше, а сега...[/caption]

Откакто Асен се върнал у дома, Катерина се променила коренно. Свободата, разбирането и толерантността, които му давала години наред, съвсем се стопили. Нещо повече - тя буквално го следвала по петите, където и да отиде. А телбефонът му прегрявал от обажданията й.

"Катя не е Катя и това е! Тази жена полудя. Не минава и половин-един час, без джиесемът на Асен да иззвъни и тя да го попита къде е, с кого е и какво прави. Никога не сме виждали такова нещо от нея. Сякаш е съвсем различна жена и то от онези досадните", разказват колеги на Асен Блатечки от театъра.

Дори наскоро, след представлението във "възкрасналия" Независим театър, където Асен Блатечки си партнираше с Мария Сапунджиева, актьорът не посмял да отиде на партито след спектакъла. Защото жена му и дъщеря му го чакали в колата отвън -нечувано, но самата истина.

"Асен Блатечки, този купонджия, се врътна и си замина като смънка, че се прибира у дома. Това ако не го бяхме видели лично, нямаше да повярваме изобщо. Катерина така му е стъпила на врата, че ум да ти зайде. Но подозираме, че това няма да трае дълго и този път тя сама ще си направи това, което и Диляна не успя да й направи", коментират близки до Асен Блатечки.

Защото чаровникът се раздели с манекенката точно заради прекомерната й ревност и собственическо отношение, а сега внезапно е изненадан със същото от дългогодишната си половинка.