Бившият футболист Благо Георгиев не спира да мърсува, въпреки че отново стана семеен мъж. Той все още си ляга с различни жени, макар да е женен.

Слуховете за раздялата между Джизъса и Полина се оказват не само слухове. Двамата наистина са се разделили, но за 4 дни, и то по инициатива на Благой, който даже не уведомил съпругата си.

Татуираният бивш спортист е забегнал с приятели за половин седмица. Излязъл да играе карти и се върнал след няколко дни.

През това време Полина се спукала от притеснение, но след като узнала, че той физически е добре и не му се е случило нищо на здравето, притеснението й преминало в бяс и ярост.

Цели 4 дни Благо се отдал на здраво пиене и р@звр@т с леки жени. Не е ясно къде ги е осъществявал, но най-вероятно в домовете на приятели.

Джизъса и цялата му компания се наливали от сутрин до вечер, като сред тях неимоверно присъствали евтини жени, като някои от тях дори открито си признавали, че са жрици на любовта.

Що за съпруг е този, който изоставя с 15 години по-младата си съпруга, за която е женен едва от месеци, за да ходи по леки жени и да се напива до зори, се пита в загадката.

Че Благой Георгиев е лъжец, вече е вън от съмнение. Неотдавна в „Търси се“ той каза, че не близва алкохол, което не е вярно. Освен това той каза, че се вижда редовно с децата си, което също е лъжа.

Джизъса не е виждал сина си Елай от 5 години, т.е. откакто детето беше бебе. Тогава Благо напусна Есмер и се върна в България. Един съвестен баща и най-малкото човек би се връщал от време на време в Русия, за да вижда как расте детето му, още повече когато този човек е с финансови възможности да пътува често. Благо обаче очевидно е фалшив баща.

Есмер публично разкри наскоро, че не е виждала Благо откакто се изнесе и той изобщо не се интересува от сина си. Дори не давал издръжка за детето, както е по закон.

Мъж, който живее извън закона и нарушава постоянно всички морални ценности, що за християнин е? Още една от лъжите на Благой лъсна, защото уж е много набожен, а не спира да върши грях след грях, при това доста сериозни грехове са неговите.

Полина му е вдигнала скандал, щом се прибрал след 4 дни, но той успял да я омилостиви с нежни думи и фалшиви обещания, както е правил с всичките жени до себе си, преди отново да ги предаде.

Източник: Уикенд