Дъщерята на Иван Христов и Вихра Петрова имаше абитуриентски бал този уикенд. Ава Христова завърши гимназия и отиде на празника си с възможно най-семплата, но стилна и красива визия.

Естественият чар на момичето обаче остана по-малко обсъждана тема от тази за лицемерието на втората жена на Иван - Ирина Тенчева, която се съдра да пуска в мрежата снимки и клипчета от изпращането на Ава.

Знаем, че Иван и Вихра още не са в добри отношения, поради което пожелаха попътен вятър на детето си поотделно. И докато Вихра беше искрена, но обрана в постовете си за Ава, то Тенчева се размаза. Буквално.

То не бяха видеа, в които хвърля вода на Ава, то не бяха прегръдки и целувки, то не бяха високопарни и прочувствени слова за това колко я обича и каква е прекрасница...

"Нашето най-голямо дете и прекрасно момиче порасна. Обичаме те, Ава и винаги ще сме тук за теб. Ти си съкровище и твоите очи винаги ще си останат същите за нас...", лееше ли лееше Тенчева, като дори потребители видяха фалша и лицемерието, целящи да наранят Вихра Петрова.

Каквото и да направи Ирина обаче, дори и на челна стойка да застане, връзката между Вихра и Ава е силна и неразривна.

Източник: Crimesbg.com