Както се беше покрил от медийното пространство месеци наред след "Ергенът", така днес той е на всяко публично събитие черешката. Алек Младенов буквално не се спира. Откакто преди дни съобщи на всички, че е обвързан с адвокатката Царина Рускова, той постоянно обикаля улиците с нея.

Разбирайте - наистина постоянно. Тези двамата не се ли прибират, не правят ли секс, не се ли къпят, бе, бъзикат ги хората. От дни двойката е навсякъде, където може да се срещнат фотографи и с охота позира.

А Алек... Алек е повече от освободен. Той не спира да прегръща, да целува и да натиска гаджето си така, че всички да видят и разберат, че е с нея. Хубаво де, разбрахме вече... Разбрахме и че мама Ксения Младенова  дала благословията си на "дъртата" Царина (37 години - колкото Маги Томова, нали...), защото Рускова е не само с добра професия, но и неприлично богата.

Вчера писахме за къщата й в Созополис и за яхтата, които са само част от притежанията й. По-вероятното обаче е Алекс да не не гледа само финансовата мотивация за любовта си, а друга.

И тази, другата, е по-важна, защото касае имиджа му. Очевидно е, че Младенов иска да спре приказките на хората, че е гей и че харесва мъже, затова и сега драпа да се покаже като напорист мачо с гаджето си. Само нека не преиграва, че започва да има обрате ефект, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com