"Игри на волята" приключи, а победата и парите, както всички вече знаем, отидоха при Иван Рълев. След напрежението и еуфорията от последната битка, участниците се събраха, за да разпуснат на подобаващ купон в столичен чалга клуб.

Всичко си беше по реда, с изключение на шавливата Денислава Велкова, за която все повече хора се питат - адекватна ли е в действителност?! И с право, защото тя влезе във формата като гадже на Кристиан Кирилов, излезе от него като любовница на Рълев, че и на още двама вътре, а на купона... на купона заведе бившото си гадже Дани.

Евтини номерца: Денислава замъкна бившия си на купона на "Игрите", за да дразни Рълев! (СНИМКИ)

Цирк ли бе, да го опише човек... Всички останаха като гръмнати от тъпотията на блондинката, която не спря с евтините си номерца. Очевидно за всички е, че доведе Дани с единствената идея да дразни забогателия вече Рълев, но онзи изобщо не се трогна. И браво на него!

Рълев се отнесе подобаващо и джентълменски като дори се снима на приятелска обща снимка с Денислава и майка й. Но заяви твърдо, че с Велкова оттук насетне, са само и единствено добри познати. Нищо повече.

"Тая харпия ще се скъне да му се натиска, за да изцоца някой лев за скъпо подаръче, но не е познала. И всичките си тъпкачи наведнъж да закара при Иван, на него му дреме на шмайзера", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com