Странно и шокиращо за мнозина, но не само Благой Георгиев изневерява, а и на него му кръшкат, и то здраво. Това става ясно от разкритието, че Златка Райкова е имала връзка с Карен още докато се е правила на влюбена в Джизъса.

Оказва се, че бившата плеймейтка е изключително евтина, тъй като е спяла с двама мъже едновременно, дори може би в едно и също легло. Даже е забременяла от Карен по времето, в което е била още с бившия футболист.

Излиза, че Благо има огромни рога, за които даже не подозира. Разбира се, той по онова време също е изневерявал на Златка с настоящата си съпруга Полина.

Интересно обаче що за жена ще зачене, когато има връзка с двама мъже?! Падението на Златка Райкова става все по-голямо и под него винаги има още един етаж.

Злати се държи като от евтина по-евтина, даже наподобява жрица на любовта, защото за 5 години тя се сгоди три пъти, забременя два пъти и не се омъжи нито веднъж. Моралът й е нулев, както добре се вижда.

Тя обаче продължава да ляга твърде лесно. Райкова никога не е била от жените, които се правят на недостъпни. Тя дори често сваля мъжете и е активната част в една връзка.

Източник: България днес