Колко скъпо излезе евтината реклама на "звездите" от Big Brother - особено на Ники Китаеца, Емил, Пламена и още много други.

Както се видя доста добре, особено внимание предизвика Ники Китаеца, който реши уж да изчисти името си от всички жълти слухове, интриги и клюки, които се въртят около него и половинката му Виолета близо няколко години. Ники Китаеца се появи в светския свят като любим на певеца Азис, но скоро след уж любовната им връзка се оказа, че Азис  има дете, а Ники пък харесвал жени. След известно време Китаеца и Виолета, която беше новоизгряла поп-фолк певица се събраха, създадоха семейство, но за жалост, не им потръгна. Имат дете, но им липсват сериозни професионални ангажименти, а от тук и може би грешния ход да изберат отново формата на Big Brother, за да си правят реклама. Но от там излязоха още много неразказани дотогава за двойката им истории и обществото едва ли ги видя в по-добрата им светлина, каквато уж беше тяхната цел в началото, пишат и в "Блясък".

[caption id="attachment_332290" align="aligncenter" width="300"]Евтината реклама на 'звездите Евтината реклама на 'звездите"[/caption]

Освен Китаеца, Емил Каменов също беше един доста коментиран и контрастен образ в предаването. Около него се създаде интригата дали той харесва реално жени в живота и от друга страна по каква причина прави намеци на певицата Пламена по време на формата. Пламена пък беше изпълнител на компания "Пайнер" години наред, а след рязка промяна избра да работи със "Съни мюзик", като каза, че няма нищо против да смени своя имидж. Тя досега не е останала запомнена с голямо сценично присъствие, счита Клюки.БГ.

[caption id="attachment_332289" align="aligncenter" width="300"]Какво загубиха и дали спечелиха Виолета и Китаеца Какво загубиха и дали спечелиха Виолета и Ники Китаеца[/caption]

Не знаем дали въпросните "звезди" са харесали образите си по телевизията, но се надяваме, че саможертвата и афиширането на личния им живот са компромис, който си е заслужавал.