Много падения виждаме в последно време на певици, които са готови на всичко за минута слава и някой лев отгоре, но по-голямо дъно от това на Диона скоро не е имало. Тя се превърна от R&B сензация в чалгарка от най-ниска степен.

Псевдозвездата се пусна по облекло, достойно за най-елементарните филми за възрастни, на които се облекчават загорели мъже. Самата Диона обаче практикува това от години, понеже няма грам талант за нещо друго.

Тъй като не може да пее, няма образование, няма грам обща култура, което се видя във „ВИП Брадър“ преди години, единственото, което й остава, е да дава тялото си под наем срещу пари.

Много по-лесно е да се покажеш полугола, да те хареса някой чичко и да ти спонсорира клипа, отколкото да впечатлиш с интелект, талант или нещо друго, което е извън сексуалната част. Диона, за която се твърди, че е от цигански произход, няма какво друго да покаже, освен гащите си, които е виждала половин София отблизо.

Денислава Сашова, както е истинското й име, освен че е некадърна, е и доста нагла. В Брадъра тя сподели, че е работила като рецепционистка за 500 лв., преди да се прочуе. Това я огорчавало, защото не заслужавала толкова малко.

Тогава Стефан – мъжът на Гала, хубаво й каза, че няма как да очаква нещо повече, при положение че няма образование, не знае чужди езици и говори на диалект. Коя е тя, че ще иска нещо повече?!

Сега вече се разбра коя е. Тъй като на практика е никоя, реши да разкрие пред всички, че от години практикува най-древната професия и го направи с нелепите си разголени снимки.

Наистина е абсурдно и не мисли за никого, освен за себе си, защото в последователите си има много деца, които гледат тези голотии. Как не я е срам да се появява така пред непълнолетни, защото тя е популярна предимно сред такива?! Когато си евтина и жалка като Диона обаче, срам, морал, ценности и други подобни неща отсъстват от теб.

Източник: БЛИЦ