Отдавна е известно, че Гери-Никол Георгиева се държи като евтина уличница по време на своите участия. Да се чуди човек защо го прави, при положение че не е за пари, понеже семейството й има достатъчно. Явно просто обича да се държи като жрица на любовта.

Направи го и в Германия, където в местна дискотека млади германци направо обезчестиха варненката, обарвайки я по „голямата дупара“ и къде ли още не.

Унижението е грандиозно, но още по-лошото е, че Гери-Никол даже не осъзнава колко ниско е паднала. Затова тя не се срамува от онова, което прави на сцената, а то е доста пошло.

В Германия не са наясно с това, което представлява Гери-Никол. Там не са свикнали певиците да се държат като долнопробни жрици на любовта и затова мъжете я обарват като невидели. Ако не беше толкова унизително за 24-годишната варненка, може би щеше да е смешно. Истината обаче е, че тя отвращава с разврата си не само моралистите, но и всички хора.

На сцената Гери-Никол прави какво ли не. Лази на четири крака, сякаш готова да поеме отз@д немски „атрибут“. Дупи се към мъжете и дори сама им дава да я опипват. Навира си гръдта в тях. Наистина все неща, непристойни за една жена с ценностна система.

Гери-Никол обаче отдавна е доказала, че ценности няма, а може да направи всичко, за да се говори за нея. Изключително жалка картинка, но при нея става дума за липса на възпитание. Родителите й сериозно са пропуснали да й обяснят как се държи една дама.

Източник: Crimesbg.com, БЛИЦ

Евтина уличниц@! Обезчестиха Гери-Никол зад граница. Знайни и незнайни мъже се гаврят с нея (СНИМКИ 18+)

Евтина уличниц@! Обезчестиха Гери-Никол зад граница. Знайни и незнайни мъже се гаврят с нея (СНИМКИ 18+) - Снимка 2