Е, нашите "уважения", но на това ако не му се казва евтина и лека жена, здраве... Източници от кухнята на "Игри на волята" гръмнаха адска бомба с разкритията, че риалити форматът се е превърнал тази година в гнусна вакханалия и никой не може да я спре.

Главната героиня в това фиаско е бившата на Кристиан Кирилов - Денислава Велкова, която влезе с родителката си в предаването, но това не й пречи да овършее що мъж види там. Цели трима (минимум трима) са играчите, които са я минали и са я обладавали седмици наред зад кадър в шоуто.

Евтина, та дрънка: Най-малко трима от "Игри на волята" обладавали Денислава Велкова в храстите! (СНИМКИ)

Първи я оправил Мастагарков, на когото Денито се отдала директно в храстите. Всички знаели отлично какво се върши в малките часове, докато останалите спят, а камерите, разбира се, са изключени.

След като се овършали с Мастагарков и на него му писнало, Мартин Николов - Елвиса решил да забърше Денислава и да се облекчи с нея. Правил го в течение на седмица, доверяват от кухнята. За това обаче научила бившата му Емануела, която изригнала бясна и трижди го нарекла "мръсен женкар".

Елвиса също се наситил сравнително бързо на Денито, за да я дръпне Иван Рълев, с когото тя си въобразила, че поне може да се получи нещо като връзка. Е, уви - не се...

"Кой я знае сега кого "оправя" и на кого се слага. Ей, голям боклук е тая", коментират потребители в нета.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com