Скандален е меко казано за чата, който изтече в мрежата от профила на Айлин Бобева и да - това е реалният й профил. В него каратистката, която се скъса да мяука като коте и да се лигави пред Евгени Генчев, с единствената цел - победата в "Ергенът", далеч не е толкова мила и романтична.

Там Айлин говори с подробности за преживяванията си с двама мъже, на които подробно описва не характерите, не умовете, а... членовете. Да бе, атрибутите, така да се каже...

Скрийншот от въпросното й изказване, датиращо отпреди две години, лъсна в една от групите на предаването и накара мнозина да се отвратят. Защото Бобева ясно показва, че още тогава не е била никак невинна, а макар и малка, е доста обиграна.

Евтина: Отвратителен чат на Айлин Бобева изтече в нета, описва членовете на двама мъже! (вижте го с очите си - СНИМКИ)

Тя сравнява единият мъжки "жезъл" с муцуната на мравояд, а за другият тръби, че е най-големият, който е виждала. Нещо повече - вторият бил колега на родителката й, а тя още от малка му точела лиги и "потривала лапки", но трябвало да почака, докато стане на 19, за да я "оправи" онзи.

"В началото не му стана и трябваше да си вземем студен душ, но пък и аз го попритиснах като го провокирах да покаже дали е стар, или не. А после го направихме и беше супер яко", пише Айлин Бобева без капка срам и свян.

След това "чудо", появило се в нета, Евгени Генчев трябва да се обеси, ако избере нея за финалистка.