Чалга дивата Мария никога не е бликала от интелект, но поне се предполага, че с годините ще започне да спазва някакво по-прилично поведение. Нищо подобно обаче, Мара Отварачката все още се държи като евтина женица, която обича мъжете да я пощипват тук и там, макар да прехвърли 40-те.

Третият й съпруг Мирослав прави точно това. Той не се притеснява да я обарва хубаво на места, които би трябвало да пипа само в спалнята.

Доказателство за това е снимката, която Мария публикува в социалните мрежи. На нея двамата са прегърнати, с доближени устни, сякаш преди целувка, но Миро е сложил ръката си върху дупето на певицата и дори изглежда така, сякаш се кани да бръкне в него.

Самият факт, че подобна снимка стига до обществеността, говори за липса на елементарна култура и у двамата. Става ясно и нещо друго обаче, а именно, че очевидно Мара не се притеснява да изглежда евтино в очите на околните.

Запознати твърдят, че снимката не е прецедент, а само една извадка от битието на двойката. Всъщност лихварят често обарвал жена си на публични места, а тя му позволявала без никакъв проблем.

Припомняме, че Мария разби брака на Миро преди 2 години и успя да го накара да се ожени за нея. По всичко личи, че основното й оръжие в това й начинание е било сексуално, защото Мирослав все още не може да й се насити.

Източник: crimesbg.com