Моника Валериева стана за смях с поредната си нелепа публикация. Социалните мрежи вече прегряха от нейните небивалици, но тя не се спира.

Мони е решила да чисти имидж и да се прави на една нормална женица, но никой не й вярва. Някак е трудно да повярваш, че жена, която ходеше на дискотека само ако има мъж, който да плаща сметките, сега е нещо велико.

Валериева публикува своя снимка, на която се вози в метрото. Така тя очевидно иска да покаже, че е обикновено момиче и ползва градския транспорт на София.

Разбира се, не й се получава, защото прозира отвсякъде, че това е евтина реклама. На всичкото отгоре 32-годишната Моника се изложи сериозно с надписа, който е сложила.

Излагацията е не за друго, а защото думите, които е написала, са на английски език. Кога стана повече британка, отколкото българка, никой не разбра.

Получава се парадоксът, че уж се прави на обикновено момиче, а в следващия момент не признава родния си език, а се прави на голямата работа. Нещо, което показва огромния й фалш.

„Travel!!!! Because money returns. Time doesn’t!“ - пише бившата брадърка.

Преведено на български, това означава: „Пътуване!!!! Защото пари се връщат, но време не!“.

Отново има намесени пари и това не е никак случайно. Моника неведнъж е показвала, че за нея парите са най-важните и ще бъде само с онзи мъж, който й осигури охолен начин на живот.

И до днес не е ясно какво точно работи Валериева. Как се издържа и как води такъв скъпарски живот, също не е ясно.