На 46 години животът е напът да се усмихне на полурускинята Албена Вулева. Самотна (или сингъл, както е модерно да се казва) от доста години, тя май най-после успя да срещне любовта в лицето на нов мъж. Знаем, че последната й връзка беше с фитнес гуруто Недик Недев, но двамата се разделиха след изневяра на Недик. А в момента Вулева го нарича олигофрен.

Явно Албена е попаднала на новата си тръпка в Кипър, където работи вече от няколко години. Работата й бе предимно сезонна, но напоследък се е закотвила там и очевидно й харесва.

От дни насам Вулева пуска сторита в мрежата, на които показва, че се разхожда или си пие кафето по заведения с въпросния мъж, но все още пази самоличността му в строга тайна. Не е ясно дори дали той е българин, или чужденец, но като познаваме Албена, нищо чудно да е другоговорящ.

Знаем, че щерката на Людмила Захажаева от време оно плюе по българите и не спира да повтаря колко сме тъпи и прости. На всичко отгоре тя си смени и съвсем доброволно религията като прие исляма преди години.

Потребители в нета се бъзикат, че ако това е новото гадже на Албена, то той трябва да е страшен куражлия и пълен непукист, за да издържи ежедневните й иронични тиради и всевъзможни настроения.