Жени Калканджиева от доста време се покри от публичното пространство. Още повече след скорошната ефективна осъдителна присъда на мъжа й Тачо, който бе наказан да търка пандизчийските нарове 3 години за побой над съсед.

Последно помним бившата ни Мис България от формати като Брадърите или Черешките, както и от репортажите с комшийските войни в кооперацията й. Затова и днес една нейна снимка накара мнозина да се опулят и да възкликнат - не, няма начин това да е тя!

Евгения, кажи честно?!! Ще разпознаете ли Жени Калканджиева в жената от СНИМКАТА!

Е, има. И да, това е тя, но преди много години, още по времето на соца. Това личи не само по чернобялата снимка, но и по прическата на Жени, която е от модерното по онова време хипи.

Евгения Калканджиева пусна фотото и сподели, че това е мил спомен от войниклъка на батко й Йордан, който е първа година в казармата. Спомените и на двамата от онова време са свързани и с лоши преживявания като моментът, в който хващат в изневяра собствения си баща.

Чудели се какво да правят, но накрая казали всичко на майка им. "Едно известно време те успяха да запазят брака си. Стоически търпяха заради нас, но такова нещо трудно се прощава и скандалите се превърнаха в ежедневие", разказвала е преди време Жени Калканджиева.

Днес тя се моли да не изгуби собствения си мъж, но не заради рога, а заради затвора.