Същински взрив предизвика напускането на Мони Зенгинер снощи, когато "Ергенът" - Евгени Генчев я остави без заветната роза. Тунингованата танцьорка си тръгна, за огромен кеф на Габриела Бланко и Елисавета, но и мъка за Пам Велидис и Елена, която даже се разплака.

Сред зрителите също имаше противоположни реакции като едни одобряваха напускането на "Тутанкамон", а други заявиха, че я предпочитат пред джукестото "нещо" Габи и "леля й" Ели.

Както всички видяхме обаче, очевидно бе, че Мони и Евгени не само нямат нищо общо, но и са като от различни планети. Седнали за среща на пейката, двамата се гледаха като извънземни и не успяха една тема да захванат. Донякъде това беше по вина на Мони, която отказа да говори на Генчев за себе си и го застави сам да се постараел да я разбере. Е, видя се как се постара пианистът след това... и разбираемо.

Това обаче накара Зенгинер да го нахрани хубавичко след предаването като заяви, че това момченце по никакъв начин не е мъж, на когото би отделила от женското си внимание.

"Добричък е, сладък е, но моята представа за мъж е коренно различна от това, което представлява Евгени. Та той е толкова неориентиран, че не знае какво прави, с кого го прави, нищо... Много му трябва, за да порасне", категорична е Монито.