Че приказката между Евгени Генчев и Валерия свърши, май е факт

Рошавият пианист избра дългокраката манекенка за своя годеница, но не случи. За това не само го предупреждаваше най-върлата му кандидатка, редакторката Елена, но и мама Светла. Властната и капризна жена не одобри Вал от пръв поглед, комай и от всеки следващ…

Въпреки каканиженето, че двамата са заедно и кроят общо бъдеще, това не се случи. С днешна дата Евгени Генчев забрави за сватба и деца с кучелюбката, тя пък не се вясва в къщата му в Пловдив.

Евгени натикан в ъгъла! Ето с кой го замени Валерия (Снимки)

Двамата дори не се следвали вече и в социалните мрежи, видяха бдителни фейсбукари.

Но последните думи на Валерия Георгиева буквално „избиха рибата“. Без да се притеснява за хорското мнение, те вече с музиканта осребриха доволно известността си от  шоуто „Ергенът“, тя призна кой следва и кой обича с цялото си сърце.

Оказа се, че това наистина не е Евгени, но по-интересното е, че не е и човек.

„ В социалните мрежи следвам само кучета. Бях си уредила среща с две кучета в Япония, в един парк.Със собствениците им, де. С мъже може да не си пиша, но с кучета-да. Следвам и вегани, но не си пиша с тях, само им крада рецептите“, заяви Виктория и остави всички със зейнала уста.

Попитана как си представя бъдещето, тя заяви, че иска да живее в голяма къща, заобиколена от нейните…кучета. В мечтата й обаче Евгени напълно отсъствал.