Капризната Кристина Пламенова, която зрителите обявиха за "досадна лигла", а самият Евгени Генчев изрита скоропостижно от предаването, докарала до лудост не само него. От нея изревали и вдигнали ръце самите участнички, да не говорим за хората от екипа на "Ергенът", които едва я понасяли...

Източници от кухнята на предаването разкриха сега, когато нея вече я няма, че Кристина не се издържала. Тя се похвалила, че е имала връзка с много богат бизнесмен преди време, който я разглезил фатално като изпълнявал всяка нейна прищявка. Разбира се, после скъсали... защо ли... но Крисито си останала с капризите.

Тя се опита да набеди пианиста за изгонването си и да изкара него виновен, но не й се получи. Истината шокира зрителите, а тя е, че Пламенова се лигавела всеки ден и не спирала да мрънка.

Не харесвала нито една рокля, нито една прическа или грим, които им правели от екипа. Не искала да става рано и дори настоявала да сменят часа на снимките, защото искала да спи. При все, че Кристина се хвали, че е завършила право и работи в частна кантора, се оказа, че последната е собственост на баща й...

"Всички си отдъхнаха като тази се махна, особено Евгени. Момчето стрес получи от нея. То биваше да е виждал нафукани глезли, ама чак толкова", коментират източниците.