Eвгени Минчев топли леглото и нощите си с младо момче

Паркетният лъв Евгени Минчев вече не е сам. Той мачка чаршафите с 22-годишният младок. Младият жребец не е случаен, а е един от участниците във вървежното шоу „Музикална академия”. Той се казва Георги Кючуков и е от морската столица Варна. Чаровникът беше един от финалистите в продуцираното от Иван и Андрей предаване.

Лорд Евгени Минчев нацелил красивото момче още на конкурса за таланти, но се спотайвал като „добрия вълк до храстите” и дебнел, разкрива HotArena.net. Изчаквал търпеливо удобния момент и той настъпил.

[caption id="attachment_318066" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев си хвана младо гадже Евгени Минчев си хвана младо гадже[/caption]

Излъсканият бивш ватман го поканил галантно да пее, без да разкрива намеренията си на Руския бал, чийто организатор бил бъдещия му интимен партньор.

По време на конкурса в "Музикална академия" бъдещият кандидат за слава си имал гадже, от женски пол, но бързо го натирил, когато го треснала звездоманията. Всички тези събития станали предпоставка за по-късно разигралите се действия, разбра Kluiki.bg.

Умело, от далече, светската икона Евгени Минчев започнал да „обработва” младежа и много скоро той паднал в капана му. Преди това никой и за миг не подозирал, че мъжественото момче тъче и на двата стана, но явно нюха на Минчев се оказал и този път безпогрешен и „уловил” симптомите.

[caption id="attachment_318071" align="aligncenter" width="284"]Евгени Минчев се радва на новото си завоевание Евгени Минчев се радва на новото си завоевание[/caption]

Светски бръмчалки твърдят, че двамата доста добре са си паснали и вече три месеца са неразделни. Георги следвал Евгени Минчев навсякъде, като вярно кученце. Въпреки мъжкарския си вид Георги бил в ролята на жената в семейството, твърдят близки до обкръжението на Евгени Минчев.

Варненецът готвел, чистил и всячески угаждал на Евгени Минчев.

Светската персона от своя страна му разчиствал пътя към върха, парите и славата, заради връзките си в обществото. Георги Кючуков толкова бел привлечен от харизмата на новото си гадже, че забравял да се прибира във Варна и често оставал да преспи в дома на възлюбения си Евгени Минчев.