Разкриха тайната за богатството на Евгени Минчев

Евгени Минчев спечелил парите си не с упорит труд, а се е облажил от наследството на заможен интимен приятел. Паркетният лъв не случайно е попаднал сред аристократите на британската столица и изобщо титлата му не е просто поредната шега на съдбата, а приумица на богаташ. Бившият ватман и настоящ пиар на звездите е закачил от богатството на Августин Пейчинов. Милионерът никога не е крил предпочитанията си към собствения си пол, както и обичта си към нашето момче.

Той бил толкова благодарен за споделеното легло и дни с Евгени Минчев, че му се отплатил яко, като го направил богат до живот. След като усетил, че малко му остава на белия свят, милионерът включил и Евгени Минчев в завещанието си. Августин Пейчинов го дарил със солидна сума долари и тузарски апартамент на пъпа на британската столица. Луксозният апартамент е петдесет и седем квадрата и на стойност от триста и петдесет хиляди паунда. Намира се в супер богаташки квартал, разкрива последната клюка, пише и Lifestyle.bg.

[caption id="attachment_326707" align="alignright" width="284"]Евгени Минчев е щастлив Евгени Минчев е щастлив[/caption]

Тузарският имот и парите, които му дал Пейчинов направили Евгени равен сред знатните английски сноби и бъдещият Лорд без никакво усилие влезнал под кожата им. Самият Минчев признал, че приятелството между него и Августин продължило повече от двадесет години. Пейчинов с наслада се възхищавал на стиховете и пеенето на своя любимец . Двамата си разменяли книги и музика, а старият милионер е обожавал да свири на роял.

Освен креватните задявки, между Евгени Минчев и Августин Пейчинов е съществувала здрава интелектуална спойка. Августин Пейчинов, човек с невероятна харизма и чар, както и интелект, който познавал и каймака на световния елит и редица холивудски знаменитости е глезел Евгени Минчев като принц, си признал самата звезда в Къщата на ВИП Брадър, научи и Kluiki.bg .

Въпреки доскорошните твърдения на паркетния лъв, че Пейчинов е бил щедър на думи, но не и на пари, истината най-после излезе наяве. И то от устата на самия Евгени Минчев. Пък и честите му пътувания до пътувания до Лондон и Ню Йорка когато Августин Пейчинов беше жив и срещите на двамата най-после разкриха истина, различна от тиражираната в миналото версия на паркетния лъв. Снимката на Евгени Минчев във Фейсбук също говори за едни по-топли отношения между него и милионера. Фотосът показва един от рол-ройсите на Августин Пейчинов, на който се е возила и принцеса Сорая. Сега шикозното возило е притежание на Лорд Минчев и той е щракнат да се качва в него, а шофьора да му държи вратата.

Тузарската кола пък е паркирана на една от най-скъпите улици в британската столица. Въпреки недомлъвките от страна на интимния му приятел, Августин Пейчинов щедро се е отблагодарил за компанията на Евгени Минчев. Близки до обкръжението на двамата припомнят, че при престоя си в родината Августин Пейчинов не е отсядал другаде, а само в дома на своя любовник Евгени Минчев. Свикнал на лукс, той се е постарал къщата на Минчев наистина да заприлича на богаташки дом.

Светският пиар пък единствен от звездите направи купон в чест на своя приятел само година след неговата смърт. Тези и още други пикантни подробности ще научите в Къщата на Вип Брадър по Нова телевизия тази вечер.