Евгени Минчев и Албена Вулева правят страшен удар в комбина!

Докато Къщата на Вип Брадър се тресе от скандали, омраза и интриги, Евгени Минчев и Албена Вулева си изиграха картите най-добре. Двамата подготвиха неочакван и страшен удар, с който ще разбият, както съквартирантите, така и още един човек - Николета Лозанова.

Евгени Минчев и Албена Вулева се сдушиха открай време и това е видно за всички пред малкия екран, а и за участниците в шоуто. Двамата са съквартирантите с толкова остър и халпив език, че никой не смее да ги закачи за нещо. И очевидно това им харесва. Двамата направиха комбина, която предстои да се развихри с пълна сила след края на Вип Брадър. Защото Евгени Минчев и Албена Вулева излизат в ефира на Нова телевизия със свое собствено клюкарско предаване.

[caption id="attachment_327302" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев и Албена Вулева се оказаха далеч по-хитри от останалите съквартиранти[/caption]

Да, няма измама - това разкриха източници от кухнята на телевизията убедени, че предаването на Евгени Минчев и Албена Вулева ще разпердушини тотално конкуренцията в лицето на досадното предаване "Папараци" на още по-досадната и мижава водеща Николета Лозанова.

Пред устатия тандем Евгени Минчев - Албена Вулева не само Николета Лозанова, но и Венета Райкова навремето не би могла да го "вдигне", а ударът за Нова телевизия ще е унищожителен и ще изстреля рейтинга им до небесата, коментират из коридорите на медията.

Ясно е, че от доста време насам Евгени Минчев и Албена Вулева си търсят място за медийна изява, но моментът на реализацията им още не бе настъпил. А и двамата поотделно не могат да се сравнят с убийствената машина, която биха представлявали заедно в екип.

Така че, докато съквартирантите в Къщата на Вип Брадър мислят единствено кой какво и колко е ял, или кой колко пари ще вземе за участието си, то Евгени Минчев и Албена Вулева се оказаха далеч по-хитри. Двамата си кютат встрани от останалите, шушукат и обсъждат, но заедно с интригите по адрес на съквартирантите взеха, че си оплетоха и собствената кошница, при това перфектно.