Евгени Генчев влезе в "Ергенът" с изричната заявка, че не си търси гадже, афера, тръпка или тръТка, а... съпруга. Жена, която да припознае като своя бъдеща законна жена и майка на децата му. Защото, както не спираше да повтаря в шоуто, усещал, че вече иска да се задоми, че му е дошло времето за това.

Чудесно, но май само на приказки. Защото вече наближава да мине една година, откакто той избра Валерия Георгиева за своя спътница в живота, а двамата все още не живеят заедно. Дори не живеят в един и същи град, а се виждат по няколко пъти месечно, ходейки си на гости.

Днес обаче Генчев утрепа всички като се ококори почти в шок и сподели, че любимата му Валерия май ще го направи татко на близнаци. "Ама как така близнаци?! Това не може да бъде! Не съм си го и представял дори... Да, искам дете, искам и две деца, но близнаци?! Две накуп?! Не знам дали съм подготвен за това и дали ще го издържа", обясняваше се в ефир Генчев, където е сред коментаторите на Деси Стоянова и новият й екранен партньор.

Преди да хукнем да му честитим, наш Генчо добави, че Вал още не била заченала, но той се притеснил, защото му споделила, че в рода й има близнаци. И вероятността техните деца също да са близнаци, е огромна.

За да си "отдъхне" и да разпусне от "стреса", Евгени щял да се снима в индийски филм идната година. Ти да видиш...