Евгени Генев се тресе от страх и не смее да се покаже в мрежата

Пианистът не качва никакви снимки с половинката си, ограничил е до минимум и себе си да показва в нега.

Той силно се тревожел да не последва съдбата на ерген номер едно Виктор Стоянов. Фитнес инструкторът обилно и напоително показваше любовта си с гаджето си Мария Тарашманова, с която вече се радели. Решението да се парясат взела инфлуенсърката, която обяснила, че ерген номер едно я задушавал с ревността си. А и тя не била готова за сериозна крачка, като дом и  деца, затова се радва на свободата и пътува по света.

„Досега съм качвал ограничено количество снимки от личния си живот. Не очаквайте да го направя сега“, разочарова феновете си Евгени Генчев с това послание наскоро.

Други обаче подозират, че не толкова страх от раздяла тормози къдрокоското. А факта, че вече не са заедно с победителката Виктория Георгиева. Манекенката сее отдала на единствената си любов- към кучетата и след края на шоуто отпрашила за родния Плевен. Евгени пък след „Ергенът“ живеел в голямата си къща си в Пловдив, заедно с родителите си. Чак, след като свършат и трите му концерта в Пловдив, Бургас и  Варна той щял да разкрие истината, според клаузите на договора. А тя била, че живее с редакторката Елена, доверяват близки до ерген номер две.