Макар Евгени Генчев да изглежда спокоен и уравновесен човек, оказва се, че не винаги е бил такъв.

 

Тези дни в онлайн разговор с феновете си, пианистът, който няма нито една свободна минута сподели, че е бил пред паник атаки. Единствено заниманията с йога го спасили от задълбочаване на проблема. Твърди, че откакто я практикува е създал много по-стабилна основа, даваща му невероятен баланс.

 

Евгени Генчев разочарова феновете си

За никого не е тайна, че напоследък популярните личности масово се оплакват от паник атаки. Макар музикантът да отказва да посочи причината, довела го до това състояние, медици разкриват, че обикновено причината а това е прекомерен стрес, умствена и емоционална преумора. Появява се усещане за стягане в гърдите, изтръпване, задушаване, без никакви физиологични причини за това.

 

Нагласата му да поема пълната отговорност за всичко и амбицията му да стане известен музикант го докарали до това състояние. Стресът и напрежението му докарали проблеми със стомаха и червата, заради което се наложило да стане вегетарианец. След като направил 40-дневно пречистване, месото започнало да му идва в повече. В рамките на 6 месеца се отказал напълно от него, дори и от рибата.

 

Към днешна дата поддържа здравето си с редовни тренировки и хранителен режим. Доскоро спортувал ежедневно, но поради контузия към момента си отдъхва, докато се възстанови напълно.

Пианистът разочарова феновете си, обявявайки, че и занапред ще избягва да публикува снимки на половинката си в социалните мрежи.

Източник: Уикенд