Иван Христов и бившата му жена Вихра Петрова имат минало, което едва ли копнеят да си спомнят. Особено финала на краткотрайния им брак, който приключи с гръм, обиди и озлобление. Да, оттогава много вода изтече и двамата вероятно са успели поне отчасти да "заровят томахавката".

За едно нещо обаче със сигурност не съжаляват и това е дъщеря им - Ава. Днес Ава Христова е вече на 17 навършени и не можем да я познаем. Малкото момиченце е претърпяло страхотна трансформация и се е превърнало в хубавица, стройна и висока при това.

Евала: Вижте в каква мацка с убийствено тяло се превърна щерката на Иван и Вихра! (СНИМКИ)

Добро впечатление прави фактът, че Ава е съвсем естествена и дори не маже лицето си с пластове грим, нито пърха с изкуствени грозни мигли като болшинството от връстничките си.

За сметка на това обаче е пораснала фина и с убийствено тяло. Особено впечатление прави тънката й като на осичка талия, както и Д-то, което е вирнато като на бразилка (без импланти, разбира се). Е, дали реално е такова, или е ефект от панталона и начина на снимане, не знаем, но със сигурност девойката е приятна гледка за окото.

А и ни се струва, че ще се окаже и далеч по-земна от други "звездни" отрочета като Дара Екимова примерно, които не спират да се "джукат" и да показват силиконови прелести.