Семейството на Слави Трифонов може само да служи за пример!

Кой ли би повярвал на това, което ще прочете сега?! Може би повечето ще кажат: "Да, бе, да!", имайки предвид суровия и дори деспотичен вид на шоумена Слави Трифонов. Той обаче си заслужи похвалата и то дори не пряко, а косвено. Защото истинският пример в случая са родителите му - Здравка и Тодор.

Днес по медиите гръмна новината, че мама Здравка, както я нарича с обич Слави, е успяла да спастри цели 600 бона. Идеята обаче не е в това какво е спестила, а как го е направила. И похвалното е, че макар и синът им да е един от най-влиятелните и заможни хора в страната, Здравка и Тодор Трифонови продължават да живеят честно и скромно, както са го правили цял живот.

[caption id="attachment_309391" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов няма как да не наследи добродетелите на родителите си Слави Трифонов няма как да не наследи добродетелите на родителите си[/caption]

Като добър син, Слави Трифонов всеки месец превеждал сумата от 5000 лева на родителите си, за да живеят добре и да не им липсва нищо в родния Плевен. Мама Здравка и тате Тодор обаче не пипали и лев от парите на сина си. Те продължават и до ден днешен да карат на двете си пенсии, защото са свикнали да живеят скромно и да се радват на малките неща.

"Ей на, Здравка изобщо не се е променила. Продължава да се среща с приятелките в кафенето, в което си взима кафенце от 30 стотинки, макар че може да пие Дом Периньон, където си поиска. Това им е хубавото на Здравка и Тодор - че нито за миг не се замозабравиха, не се промениха. Страхотно семейство са и всички ги дават за пример", разказват съседи на семейство Трифонови в плевенския квартал.

Парите от Слави Трифонов двамата внасяли в банка, та един ден да останат на Слави и кака му, пък защо не и на внучетата - ако синът им най-сетне реши да ги зарадва с такива.

Важното е едно - щом родителите на Слави Трифонов са толкова истински хора, то няма как шоуменът да е нещо коренно различно. Различна е само славата и хорската напаст, която те прави по-недоверчив и затворен към останалите.