Ева Веселинова обяви, че след като близнаците й навършат две години през април, ще ги даде на ясла и ще се върне отново на екран. Тя посочи, че мисли да се върне към професията си, допълвайки, че й липсва.

 

От думите й стана ясно, че вече е получила примамливо предложение, но така и не стана ясно от коя медия е дошло то. Предвид, че е в обтегнати отношения с Гала, едва ли ще се върне обратно в „На кафе“.

 

Ева Веселинова се връща в телевизията

След като Ева проби с голи снимки в „Плейбой“, мнозина я взеха за поредната плеймейтка, набутана в телевизията, без да знаят, че тя е журналист. Към днешна дата майката на близнаци не само се отрича от миналото си, а и критикува жените, които се разголват с цел привличане на внимание. Критиците в интернет цъкат, че много бързо и услужливо е забравила, че и тя е правила същото.

 

След раждането на децата си изгуби своя блясък и форма. Напоследък обаче е започнала да посещава фитнес и почти се е вталила. По време на майчинството си тя работи като инфлуенсър и почти всеки неин пост в социалните мрежи е с рекламна насоченост.

 

Рядко говори за бащата на децата й – Борис и Стефания. Запознати издават, че той работи в икономическа полиция и не обича да е под светлината на прожекторите. Разкрива само, че противно на всички писания, мъжът й е млад, красив, целеустремен и всеотдаен баща. Накрая отбелязва, че това е всичко, от което се нуждае.

 

Хората от близкото й обкръжение твърдят, че думите й не са далеч от истината. Той е държавен служител, който е с 2-3 години по-млад от нея. Не е милионер, а се разписва срещу месечна заплата от 3 500 лв. При разкрити престъпления и бонуси, скача до 5-6 000 лв.

 

Двамата със съпруга й сами гледат близнаците и не разчитат на чужда помощ.

Обича да се хвали, че визията й е напълно естествена и няма нито силикон, нито ботокс. Най-тежката битка, която води по отношение на външния си вид, е тази с килограмите. Затова предпочита да набляга на полезната храна и да не стига до крайности.

Източник: Уикенд