Ева Веселинова изпитва огромни финансови трудности. Това стана ясно от нейна публикация, в която се вайка заради скъпите педиатрични услуги, които й се налага да ползва за малките си деца.

Русокосата репортерка, която е мокър блян за не един и двама мъже, получава много малко средства от майчинството, а мъжът й не е от богаташите, които могат да й осигурят всичко необходимо за две бебета без проблем.

Ето защо Ева е бясна, че педиатърът й иска 900 лв. на дете. Тя трябва да се бръкне с 1800 лв. за двете, което е недопустимо за здравноосигурен човек.

„Пълна мафия е нашата държава. Защо плащаме здравни осигуровки, като искат по няколко бона после?! Това е абсурдът на абсурдите при нас.”, вайка се Веселинова.

Тя продължава да е с неясно бъдеще в професионален план. След майчинството няма къде да се върне на работа, след като „Господари на ефира” отдавна умря, поне от тв ефира, а в интернет заплащането на репортерите е много ниско.

Ева отдавна е критик на държавата и политическото й управление. Тя беше твърдо против диктатурата на ГЕРБ, макар да работеше за добрия приятел на Бойко Борисов Маги Халваджиян. Неслучайно я уволниха от „На кафе” и сега се чуди как да свърже двата края.

Източник: HotArena.net