Месеци минаха от раздялата на Димитър Рачков и Анита Димитрова, но комикът и водещ така и не се осмелява да признае, че е в нова връзка. Какво остава да покаже изгората си и да я представи пред обществото... Защо ли?!

Не, причината не е нито, че въпросната дама не е достатъчно красива, нито, че е семейна (защото не е), нито, че тя не иска да се разкрият. Този, който го е срам от истината, е самият Рачков, а причината е, че Мая (както се казва половинката му) е приятелка на бившата му Анитка.

Ето защо палавникът Рачков крие новата си: Мая се оказа приятелка на Анита! (подробности + СНИМКИ)

Да, Мая и Димитрова се познават отдавна и са близки, а покрай младото си бившо гадже той се запознал с нея. Мая е дизайнерка с бутик за дрехи и със сигурност не е с 24 години по-млада от Митето. Напротив - двамата си подхождат и възрастово, а Мая е съвсем малко по-млада от него.

Предполага се, че родителката на Рачков - леля Станка, ще хареса приятелката му, защото винаги е била в ужас от космическата разлика в годините им с Анита.

Впрочем, близки до Рачков подшушнаха, че за раздялата му с Анита е виновен трети човек, но все още не е уточнено от коя страна е той. Възможно ли е Мая и Митко да са се "сближили", докато той още е "дундуркал" Димитрова?! Защо не...

Двамата изтриха всичките си общи снимки от мрежата, което говори, че крахът на връзката им далеч не е бил приятелски.