Щерката на Данчо Караджов – Лора, е останала без гадже, след като приятелят й Марсел Рохас се е изнесъл с гръм и трясък от дома й, пише „Уикенд”. Певицата пазела в тайна и от най-близките си приятели причината за раздялата им, а тя била доста прозаична.

Според близки на 36-годишната Лора, двамата често се карали на тема алкохол. Певицата така и не успяла да се пребори със зависимостта си към огнената вода, а диджеят бил твърдо против тя да пие. След последната изцепка на Караджова, Марио си събрал багажа и се и се махнал от дома й. „Не ме търси повече”, казал на изпроводяк музикантът и затръшнал вратата.
  • [caption id="attachment_428192" align="alignnone" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова не може да задържи нито един мъж[/caption]
Самият Марсел странеше от всякаква публичност. Двамата се срещнали в началото на миналото лято и връзката им се развиваше изключително бързо. Двойката се афишира за първи път по време на участието на певицата в миналогодишния „ВИП Брадър”. Тогава диджеят се появи в ефир и се представи официално за гадже на Лора, а двамата се целунаха пред камерите. Идилията им обаче приключила преди да отпразнуват първата си годишнина. Според запознати, голям проблем във връзката на Лора и Марсел била и неговата работа. Диджеят работел само нощем и непрекъснато бил заобиколен от красиви жени, а сцените на ревност в дома им били ежедневие. По подовеб начин Караджова се раздели и с бащата на дъщеря си Алиса. Варненецът Валентин Славов ненавиждал поведението на певицата, когато пийне. Лора ставала конфликтна и заядлива и макар че сноубордистът я обичаше, не можа да издържи на скандалите. След раздялата им изпълнителката на „Недей да спиш” стана самотна майка на 4-годишната Алиса. Добави коментар Свързани новини Лора Караджова напира за момче Лора Караджова запозна гаджето с дъщеричката си Лора Караджова запозна любовника си с бившия Бившият на Лора Караджова спи с нейно копие (СНИМКИ..