Катето Евро тотално е променила политиката си към бившата на сина на й Таня Тончева

Актрисата бе като майка на танцьорката, двете заедно отглеждаха малкото Кате. Дори след като Мамин Сашко се изнесе от къщата им в Кокаляне, тя остана с Таня и първородната си и засега единствена внучка.

„Направих къщата за Сашко и Таня, тук да отгледат дъщеричката си. Само че Сашко се изнесе на квартира с новата си  и сега останахме сами с Таня и Катето“, заяви в началото на годината кино звездата.

Но само девет месеца по-късно и най-вече след сватбата на Александър Кадиев и съпругата му Ивелина Чоева, актрисата  е вледенила отношенията си с Таня.

Тя е изтрила всичките си снимки с нея. Последното им актуално фото бе на рождения ден на Катето Евро, но и  тя е изтрита. Таня обаче не е пипнала общите им снимки, въпреки че вече не се следва със свекърва си.

„Катето Евро не е права. Таня търпя  и чака достатъчно дълго нейния син, а той като инфантил не спираше да играе компютърни игри и да не й обръща внимание. След като се хвана с Ивелина публично заяви, че никога не е обичал така, както моделката.

Това бе удар по Таня, но всичко изтърпя заради дъщеря им. Сега Катето се сърди, че си има приятел, защо да няма, млада е. Как Сашко сключи брак?“, защитават я нейни близки.

Източник: Crimesbg.com